Loire og Chablis!

Det skal godt la seg gjøre å få tak i Ravenau sin Montee de Tonnerre 2014 eller Prieur sine Sancerrer med så få flasker tilgjengelig, men det er mye annet godt som slippes i morgen på Spesialbutikk...

En liten bit av himmelen...

Jeg har tidligere sagt at lakris er min "guilty pleasure", men jeg har faktisk en til. Og det er makroner. Disse små himmelske bitene som kommer i alskens farger og smaker, smelter på tungen og får...

Hvem er Europas beste kokk?

Vi vet hvem som er verdens beste kokk. Det er Ørjan Johannesen fra Austevoll. Budapest er det place to be for alle matentusiaster akkurat nå. EM for kokker, Bocuse d'Or er i full gang og i går ...

En foodie's bekjennelser...

Frem til jeg var 24 kunne jeg knapt nok koke et egg og interessen for mat var ikke veldig stor. Men min fantastiske lillebror ga meg den aller beste gaven jeg noensinne har fått til min 25-årsdag. ...

The best kept secret!

Om det er mine delvis israelske gener, eller om jeg bare er frøsen vet jeg ikke, men når det blir januar måned og snøen laver ned, kjenner jeg at det klør i reisefoten. Så da var det bare å booke f...

Det sorte gullet!

Og her sikter jeg ikke til den stadig minkende oljereserven. Noen ting enten hater man eller elsker man. Blant disse er koriander, oliven og LAKRIS. Jeg elsker alle tre, men desember måned har for ...

Et juleeksperiment...

Da var selveste julaften overstått. Hos Levi-klanen er en tur på kirkegården for å tenne lys hos våre uforglemmelige kjære, en tradisjon. Tilbake i heimen er det tid for gløgg og snacks før julen r...

Kroken på døra.

Da var det over og ut for Ylajali. Stjernerestauranten lukket sine dører for siste gang på lørdag. Man kan vel si at de gikk ut med et "boom" og instagraminnlegg med #ylajaliflorerte lørdag kveld.U...

hits